Adoption måling

Hvad er Adoption måling?

En adoptionsmåling fastslår hvor i jeres organisation, I oplever udfordringer med jeres Salesforce-implementering – helt nede på afdelingsniveau. Målingen af jeres Salesforce-adoption består af to detaljerede rapporter; den indledende rapport etablerer jeres udgangspunkt og målretter jeres change initiativer mod de rette afdelinger. Den efterfølgende rapport evaluerer effekten af initiativerne for at sikre, at I kommer godt i mål. Processen kan naturligvis gentages.

Hvad er vores løsning?

Rapporten bygges på baggrund af jeres svar på dybdegående spørgeskemaer, som tilpasses netop jeres organisation. Her kan Salesforce-brugerne give udtryk for deres egen forståelse, kompetencesæt og motivation for systemet, samt give feedback på ledelsens opbakning til implementeringen. Analysen fastsætter, hvor Salesforce-implementeringen kræver ekstra energi og opsætter ligeledes succeskriterier for adoptionen.

Hvorfor ChangePeople?

Vi lægger stor vægt på veldokumenteret information i arbejdet med adoptionsmåling. Vi arbejder således hverken ud fra gisninger eller fornemmelser, og baserer ikke vores beslutninger på organisatoriske rygter. Vi baserer derimod vores observationer på fakta og feedback leveret direkte fra brugerne.

For pris kontakt os på info@changepeople.dk eller 61622060

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.