Change kommunikation

Hvad er change kommunikation?

Forandringer findes i utallige størrelser og kræver velovervejet strategisk kommunikation. Såfremt der kommunikeres tydeligt og gennemsigtigt om forandringen, kan virksomhedens ledere og medarbejdere have lettere ved at forstår årsagen til forandringen. Det vil reducere modstand til forandringen.

Hvad er vores løsning?

Vi sørger for at skabe en kommunikationsstrategi, som dækker alle de kanaler og kommunikationsformer, som jeres organisation allerede kender – og måske også et par nye. Målet er, at alle medarbejdere får muligheden for at følge med i tilblivelsen af projektet. Dét er forudsætningen for en forandrings succes. Vi eksekverer strategien, udformer kommunikationspakker til ledelsen, skaber sponsorfilm til anvendelse i Salesforce og på intranettet samt meget andet, der alt sammen er målrettet specifikke målgrupper.

Hvorfor ChangePeople?

Vi stræber efter at indgå i en dialog med jeres virksomhed, så vi lettest kan forstå jeres organisatoriske situation. Samtidig fokuserer vi på at skabe afstand til massekommunikation, således at kommunikationen bliver mere målrettet. På den måde kan vi fremme forandringen i fællesskab.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.