Senior Konsulent

Vi leder efter dig, som brænder for at skabe solide forankringer af Salesforce, og som ønsker at blive en del af et konsulenthus med netop dét på agendaen.

Vi tilbyder
Hos ChangePeople har vi skabt et miljø med rum og plads til at arbejde selvsikkert og selvstændigt på Salesforce projekter. Vi giver dig tillid og ansvar til at tage føringen på de projekter, du bliver tildelt. Vi tilbyder dig desuden muligheden for at indgå i et stærkt knyttet konsulenthus med masser af personlighed og energi.

Du kan derfor forvente
* Frihed under ansvar
* Konkurrencedygtig løn
* Muligheden for personlig og professionel udvikling

Om os
ChangePeople er et change management konsulenthus i vækst. Vi har fokus på at sikre, at vores kunder får success med adoptionen af Salesforce.

Vi er eksperter indenfor forandringsledelse og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at øge gevinstrealiseringen. Vi bruger vores ledelsesfærdigheder, beslutsomhed og ’can-do’ attitude til at arbejde side om side med vores kunder for at skabe de bedste resultater – og vi er ikke bange for at smøge ærmerne op

Om dig
Vi forventer, at du har et eller flere succesfulde Salesforce projekter og/eller -implementeringer bag dig som enten intern eller ekstern konsulent. Du går ikke på kompromis med kvalitet, og du er derudover en dygtig formidler. Du er yderst struktureret og kan derfor varetage dine egne projekter. Du både taler og skriver flydende dansk og engelsk og er erfaren med PowerPoint.

Dine erfaringer
* 3-5 års erfaring fra en lignende stilling
* Erfaringer med Salesforce enten som konsulent eller i linjen som leder, BA’er eller superbruger
* Succesfuld portefølje med projekt- og/eller programledelse
* Dygtig til at netværke og kan tale med alle slags mennesker
* Stærk forståelse af krydsningen mellem forretningskrav og teknologimuligheder

Kontakt
Hvis overstående har fanget din interesse, hører vi meget gerne fra dig. Send dit CV, en motiveret ansøgning og på mail til job@changepeople.dk. Skriv gerne ’Senior Management Konsulent’ i emnefeltet.

Vi vil selvfølgelig også rigtig gerne fortælle mere om stillingen. For yderligere information, kontakt venligst Anna Pelvig på tlf. +45 61 62 20 60.

Stillingsopstart hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler – tøv derfor ikke med at sende din ansøgning til os.

Send os en ansøgning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.