Træning i Salesforce

Hvad er Træning i Salesforce?

Hos ChangePeople prioriterer vi uddannelsesstrategi højt, når vi arbejder med udrulninger af Salesforce. Derfor har vi fokus på, at brugerens første møde med Salesforce bliver faciliteret og indlært så grundigt som muligt. Træningen i Salesforce bygges op om helt unikke uddannelsesforløb designet af ChangePeople’s change konsulenter. Hvert uddannelsesforløb tager udgangspunkt i det antal kollegaer, der skal uddannes, geografisk spredning, antal ledelseslag, sprog og omfanget af selve systemet.

Hvad er vores løsning?

Hos ChangePeople udvikler vi individuelle strategier, som består af fem elementer; planlægning af implementerings omfang og placering af brugerne, onboarding af interne aktører, produktion af materiale, eksekvering i både klasserum og online samt gentræning gennem forskellige reinforcement-aktiviteter.

Hvorfor ChangePeople?

Vi udvikler en unik strategi, som passer til netop jeres virksomhed. I denne strategi tager vi højde for både organisationens kompleksitet, antal medarbejdere samt ambitionsniveau og tilpasser ressourcerne til disse hensyn.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.